Losgestorte agrarische producten

Voor het transport van losgestorte agrarische producten beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse Bandlossers en Walking Floors. Door middel van een Walking Floor trailer is het mogelijk om horizontaal te kunnen laden en lossen dankzij een hydraulisch aangedreven bewegende vloer. Hierdoor ontstaat er een snel en efficiënt proces.

Naast het vervoeren van losgestorte agrarische producten biedt Hoek-Trans b.v. de mogelijkheid om de producten op pallets te vervoeren door middel van Walking Floors. De Bandlosser is onder andere geschikt voor het vervoeren van aardappelen, wortelen en granen. Hoek-Trans b.v. beschikt over Bandlossers die voorzien zijn van een elektrisch aangedreven transportband aan de binnenkant. Hierdoor kan er horizontaal worden gelost waardoor beschadiging aan de producten minimaal blijft. 

Tevens biedt Hoek-Trans b.v. diverse diensten aan met betrekking tot het opscheppen van granen door middel van heftrucks. Ook is het mogelijk om de granen te vervoeren naar het bestemmingsadres middels Walking Floors- en Bandtrailers.