Over ons

Hoek-Trans b.v. is een modern transportbedrijf gelegen in het noorden van Friesland. In het jaar 1994 is Hoek-Trans b.v. ontstaan uit het transport van eigen handel door Hoek-Agro b.v. en in de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich ontwikkeld tot een professionele dienstverlener op het gebied van nationaal en internationaal transport. In 2024 heeft de heer K.J. van der Hoek, wegens aanhoudende gezondheidsklachten, de aandelen van Hoek-Trans b.v. overgedragen aan de heren L. Dijkstra en R. Dijkstra. 

Totaalconcept van diensten
Hoek-Trans b.v. biedt een totaalconcept van diensten aan. Het is voor ons een noodzaak om het vertrouwen van onze klanten te behouden en om deze reden zullen onze deskundige medewerkers alles tot in het kleinste detail voorbereiden. Medewerkers die het een uitdaging vinden om op de wensen van onze klanten in te spelen. Het transport wordt uitgevoerd door onze ervaren en gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs die hun vak verstaan, weten hoe ze uw producten moeten behandelen en tenslotte uw producten correct en op tijd op de plaats van bestemming afleveren.

Duidelijke afspraken, snelle levertijden en duurzaam en veilig rijden
Hoek-Trans b.v. hecht een grote waarde aan duidelijke afspraken en is gewend zich daar aan te houden. Snelle levertijden, duurzaam en veilig rijden staan bij Hoek-Trans b.v. centraal. Wij zorgen ervoor dat uw verse producten op de juiste temperatuur worden vervoerd, waardoor de kwaliteit maximaal blijft. Mochten er onverwachte situaties opspelen, dan wordt er snel en adequaat gereageerd. Een goede bereikbaarheid is daarbij van het grootste belang en wij zijn er daarom voor u wanneer u dat wenst.