Over ons

Hoek-Trans b.v. is een modern transportbedrijf gelegen in het noorden van Friesland. Wat in 1974 in een boerderij is begonnen met de handel van aardappelen is uitgegroeid tot een organisatie met een professionele structuur, marktgerichte visie en een klantgericht gevoel.

In het jaar 1994 is Hoek-Trans b.v. ontstaan uit het transport van eigen handel door Hoek-Agro b.v. Het bleef echter niet beperkt tot eigen handel, ook de AGF-producten werden toevertrouwd aan Hoek-Trans b.v. In de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich dan ook ontwikkeld tot een professionele dienstverlener op het gebied van nationaal en internationaal transport.

Daarnaast biedt Hoek-Trans b.v. een totaalconcept van diensten aan. Het is voor ons een noodzaak om het vertrouwen van onze klanten te behouden en om deze reden zullen onze deskundige medewerkers alles tot in het kleinste detail voorbereiden. Medewerkers die het een uitdaging vinden om op de wensen van onze klanten in te spelen. Het transport wordt uitgevoerd door onze ervaren en gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs die hun vak verstaan, weten hoe ze uw producten moeten behandelen en tenslotte uw producten correct en op tijd op de plaats van bestemming afleveren.

Hoek-Trans b.v. hecht een grote waarde aan duidelijke afspraken en is gewend zich daar aan te houden. Snelle levertijden, duurzaam en veilig rijden staan bij Hoek-Trans b.v. centraal. Wij zorgen ervoor dat uw verse producten - in de geconditioneerde vrachtwagens -  op de juiste temperatuur worden vervoerd, waardoor de kwaliteit maximaal blijft. Mochten er onverwachte situaties opspelen, dan wordt er snel en adequaat gereageerd. Een goede bereikbaarheid is daarbij van het grootste belang en wij zijn er daarom voor u wanneer u dat wenst.