Koel- en vriestransport

In de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich ontwikkeld tot een professionele dienstverlener op het gebied van nationaal en internationaal transport. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het vervoeren van groenten, fruit, planten en vis. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse koelvrieswagens die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen. In de geconditioneerde vrachtwagens worden uw verse producten op de juiste temperatuur vervoerd. Voor het bijhouden van de temperatuur tijdens het transport wordt er gebruik gemaakt van registratieapparatuur. Hierdoor wordt de kwaliteit gedurende het transport en tevens tijdens het laden en lossen gewaarborgd. 

Voor het geconditioneerd transport van Hoek-Trans b.v. heeft u één vaste contactpersoon zodat de communicatie zo snel mogelijk gaat.
Daarnaast gaat geconditioneerd vervoer niet zonder enige kennis van zaken. Onze vakbekwame vrachtwagenchauffeurs weten hoe ze met uw producten moeten omgaan. Zij zijn doorgaans al vele jaren in dienst en hun ervaring is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van onze dienstverlening. Alle vrachtwagens zijn ten slotte uitgerust met een boordcomputer, zodat onze medewerkers u kunnen informeren over de meest actuele status van uw zending.