Diensten

In de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich ontwikkeld tot een professionele dienstverlener op het gebied van nationaal- en internationaal transport. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het vervoeren van groenten, fruit, planten en vis. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse koelvrieswagens die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen. Hierdoor kunnen de goederen snel en veilig geladen en gelost worden.

Bovendien is Hoek-Trans b.v. - naast het vervoeren van groenten, fuit, planten en vis - ook inzetbaar voor het losgestort transport. Voor het transport van losgestorte agrarische producten beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse Bandlossers en Walking Floors. Door middel van een Walking Floor trailer is het mogelijk om horizontaal te kunnen laden en lossen dankzij een hydraulisch aangedreven bewegende vloer. De Bandlosser is onder andere geschikt voor het vervoeren van aardappelen, wortelen en granen. Tevens biedt Hoek-Trans b.v. diverse diensten aan met betrekking tot het opscheppen en vervoeren van granen. 

Daarnaast beschikt Hoek-Trans b.v. over een opslagloods voor palletgoederen en andere goederen die te handelen zijn met een heftruck. Door de jarenlange ervaring met opslag van goederen, is Hoek-Trans b.v. in staat om u optimaal te voorzien in uw behoeften. Mocht u het gewicht van uw voertuig en/of lading willen laten bepalen door middel van de weegbrug, dan kunt u hiervoor terecht op de Tibsterwei 4a te Ee.

Hoek-Trans b.v. hecht een grote waarde aan duidelijke afspraken en is gewend zich daar aan te houden. Onze vakbekwame medewerkers zullen daarom voor u klaar staan wanneer u dat wenst.