Diensten

In de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich ontwikkeld tot een professionele dienstverlener op het gebied van nationaal- en internationaal transport. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het vervoeren van groenten, fruit, planten en vis. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse koelvrieswagens die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen. Hierdoor kunnen de goederen snel en veilig geladen en gelost worden.

Bovendien is Hoek-Trans b.v. - naast het vervoeren van groenten, fuit, planten en vis - ook inzetbaar voor het losgestort transport. Voor het transport van losgestorte agrarische producten beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse Bandlossers en Walking Floors. Door middel van een Walking Floor trailer is het mogelijk om horizontaal te kunnen laden en lossen dankzij een hydraulisch aangedreven bewegende vloer. De Bandlosser is onder andere geschikt voor het vervoeren van aardappelen, wortelen en granen.

Daarnaast heeft Hoek-Trans b.v. veel ervaring met het vervoeren en tevens met het opslaan van granen. Hoek-Trans b.v. beschikt over een opslagloods voor granen met luchtbewaring. Door de vele ervaring op het gebied van graanopslag is Hoek-Trans b.v. in staat om het droogproces van granen te volbrengen. Mocht u het gewicht van uw lading willen laten bepalen door middel van de weegbrug, dan kunt u hiervoor terecht op de Tibsterwei 4a te Ee.

Hoek-Trans b.v. hecht een grote waarde aan duidelijke afspraken en is gewend zich daar aan te houden. Onze vakbekwame medewerkers zullen daarom voor u klaar staan wanneer u dat wenst.