Diensten

In de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich ontwikkeld tot een professionele dienstverlener op het gebied van nationaal- en internationaal transport. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het vervoeren van groenten, fruit, planten en vis. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft u altijd één vaste contactpersoon. Hoek-Trans b.v. hecht een grote waarde aan duidelijke afspraken en is gewend zich daar aan te houden. Snelle levertijden, duurzaam en veilig rijden staan bij Hoek-Trans b.v. centraal. 

Koeltransport
Hoek-Trans b.v. beschikt over diverse koelvrieswagens die voorzien zijn van hydraulische laadkleppen. Voor het bijhouden van de temperatuur tijdens het koeltransport wordt er gebruik gemaakt van registratieapparatuur. Hierdoor wordt de kwaliteit gedurende het transport en tevens tijdens het laden en lossen gewaarborgd. Daarnaast gaat geconditioneerd vervoer niet zonder enige kennis van zaken. Onze vakbekwame vrachtwagenchauffeurs weten hoe ze met uw producten moeten omgaan. Zij zijn doorgaans al vele jaren in dienst en hun ervaring is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van onze dienstverlening. Alle vrachtwagens zijn ten slotte uitgerust met een boordcomputer, zodat onze medewerkers u kunnen informeren over de meest actuele status van uw zending.

Losgestorte agrarische producten
Voor het transport van losgestorte producten beschikt Hoek-Trans b.v. over diverse Bandlossers en Walking Floors. Hoek-Trans b.v. beschikt over Bandlossers die voorzien zijn van een elektrisch aangedreven transportband aan de binnenkant. Hierdoor kan er horizontaal worden gelost waardoor beschadiging aan de producten minimaal blijft. Door middel van de Walking Floor trailer is het mogelijk om horizontaal te kunnen laden en lossen dankzij een hydraulisch aangedreven bewegende vloer. Hierdoor ontstaat er een snel en efficiënt proces. De Walking Floor trailers worden onder andere ingezet voor het vervoer van ruw/diervoeders (GMP+), papier, houtsnippers, ed. De Bandlosser is onder andere geschikt voor het vervoeren van aardappelen, wortelen en granen. Tevens biedt Hoek-Trans b.v. diverse diensten aan met betrekking tot het opscheppen en vervoeren van granen. 

Opslag en weegbrug
Daarnaast beschikt Hoek-Trans b.v. over een opslagloods voor palletgoederen en andere goederen die te handelen zijn met een heftruck en/of pompwagen. Door de jarenlange ervaring met opslag van goederen, is Hoek-Trans b.v. in staat om optimaal te voorzien in uw behoeften. Mocht u het gewicht van uw voertuig en/of lading willen laten bepalen door middel van de weegbrug, dan kunt u hiervoor terecht op de Tibsterwei 4a te Ee.
 

Onze vakbekwame medewerkers zullen voor u klaar staan wanneer u dat wenst.